Vrijwilligerswerk

 Fotograaf Jannes klaassen

’s Heeren Loo is altijd op zoek naar vrijwilligers. Elke cliënt verdient alle aandacht. Medewerkers van 's Heeren Loo doen wat ze kunnen. Maar voor net dat beetje extra is het fijn dat er vrijwilligers zijn. Er zijn binnen 's Heeren Loo meer dan 4.000 vrijwilligers actief.

Wilt u weten wat andere vrijwilligers doen bij 's Heeren Loo? Bekijk dan onderstaand filmpje om te zien wat vrijwilligers Cor, Janet, Saartje en Mariya doen.

Uw wensen en interesses

Onze vrijwilligerscoördinator kijkt samen met u wat aansluit bij uw wensen en interesses. U bepaalt zelf hoeveel tijd u heeft en welke tijden het beste uitkomen. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst. Ingeval u wilt stoppen met het vrijwilligerswerk kunt u dit altijd aangeven. Tijdens uw werk als vrijwilliger is er altijd een contactpersoon bij wie u met uw vragen terecht kunt. Ook zijn er speciale vrijwilligersbijeenkomsten.

Als u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent, is vrijwilligerswerk soms nog mogelijk en een goede manier om deel uit te blijven maken van de maatschappij. Ook tijdens een studie of in een periode van werkeloosheid is vrijwilligerswerk een mooie aanvulling. Vrijwilligerswerk staat altijd goed op uw CV.

Bekijk de filmpjes hieronder om een indruk te krijgen hoe het is om vrijwilliger te zijn bij mensen die ernstig meervoudig beperkt zijn.
Of lees het testimonial van Lars Koelewijn.

Vrijwilligerswerk in Monster

 

Vrijwilligerswerk in Druten (Bron: TV Gelderland)

Informatie

Wij gaan altijd eerst met u in gesprek over wat voor vrijwilligerswerk u wilt doen en wat uw verwachtingen zijn. Na de kennismaking volgt een introductie. In die periode ervaart u hoe het is om dit vrijwilligerswerk te doen. Na die periode bespreken we uw ervaringen, die van cliënt(en) en de begeleiders.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo? Neem dan contact met ons op via het centrale nummer 0800-3 55 55 55 of benader de vrijwiligerscoordinator via een van onderstaande links.

Regio Coördinator
Apeldoorn Jeannette Boezerooij
Den Helder Karla Niezen
Ermelo Marieke Posthouwer
Gelderland Midden Agnes v.d. Sigtenhorst
Groot Emaus Geeske Melgers
Midden-Nederland Celine Gehrels
Noordoost-Nederland Jannes Klaassen
Noordwest-Nederland Karla Niezen
Noordwijk Patricia de Langen, Patrick Herrebrugh
Oost-Nederland Ans van Duivenboden
Rivierenland Tanja van Doorn
Zuid-Holland Noord Bert Bergmans
Zuidoost-Nederland Irma Beuger
Zuidwest-Nederland Irene Ogier

Vrijwilligerswerk in de omgeving van:

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten
CONTACTFORMULIER