Business Vrienden 's Heeren Loo

Welkom bij Business Vrienden ’s Heeren Loo. Deze pagina is nog volop in ontwikkeling. Binnenkort zullen wij hier ook de folder plaatsen met alle benodigde informatie over de Business Vrienden. Houd deze pagina dus in de gaten!

Wat is Business Vrienden ’s Heeren Loo?

Business Vrienden is een samenwerkingsnetwerk van bedrijven om zorg en innovatie te optimaliseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan ’s Heeren Loo niet zonder een goede samenwerking met in- en externe partijen. Daar hebben we u als professional bij een andere organisatie bij nodig.

Maar wat krijgt u ervoor terug? Als Business Vriend krijgt u:

  • inzichten in één van de grootste spelers in de gehandicaptensector
  • toegang tot een groot netwerk van bedrijven
  • een platform op het gebied van optimalisering zorg en innovatie
  • bijeenkomsten met inspirerende sprekers
  • brainstormsessies met een specifiek thema
  • de mogelijkheid om een nieuw product of idee te toetsen bij zorgmedewerkers of cliënten.

Business Vrienden aan het woord

Wilt u weten wat andere bedrijven van de Business Vrienden vinden? Bekijk dan onderstaande video. Hierin vertellen een aantal Business Vrienden wat het hen heeft gebracht. En ook Lucien Engelen van het Radboud REshape Center, een van de sprekers tijdens onze bijeenkomst, komt aan het woord. Hij geeft zijn visie op innovatie.

Aanmelden

Als organisatie kunt u zich verbinden aan Business Vrienden ’s Heeren Loo. 25 organisaties gingen u al voor. Voor €2000 per jaar bent u al Business Vriend. Dit bedrag wordt ingezet voor innovatieve producten voor cliënten en het organiseren van de bijeenkomsten. U kunt zich aanmelden door het invullen van dit formulier.

We verwelkomen u graag als Business Vriend van ’s Heeren Loo! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.