Contact via WhatsApp

U kunt vanaf nu ook WhatsAppen met ons Klantcontact

WhatsApp is een applicatie op de mobiele telefoon. Het werkt bijna hetzelfde als sms, maar het loopt via de internetverbinding. En is dus gratis. De berichten die u verstuurt, komen ook terecht bij WhatsApp; denk daar wel even aan! Het WhatsApp-nummer van 's Heeren Loo Klantcontact is 06 - 83 36 20 29. Voeg dit nummer eerst toe aan de contacten in uw mobiele telefoon. Alleen dan kunt u met ons Klantcontact appen. U kunt ons niet bellen op ditzelfde nummer. Gebruik hiervoor 0800 3 55 55 55.

  • Onze WhatsApp-service is bedoeld om het eerste contact te leggen. De inhoudelijke vragen bespreken wij daarna graag telefonisch met u. Dit in verband met privacy en veiligheid.
  • Wij lezen en behandelen uw geappte vragen van acht uur 's ochtends tot zes uur ‘s avonds. Appen buiten deze tijden mag natuurlijk, maar wij beantwoorden uw vraag dan de volgende werkdag.
  • Wij zijn de eerste gehandicaptenzorginstelling die op deze schaal haar (nieuwe) klanten via WhatsApp te woord staat. Dit is voor ons ook een leerproces. We zijn daarom benieuwd naar uw ervaring en eventuele suggesties. Mail hiervoor naar [email protected].

Let op! Het is niet helemaal duidelijk wat WhatsApp precies met uw en onze gegevens doet. WhatsApp is eigendom van Facebook en het ligt voor de hand dat zij de berichtjes en gegevens verzamelen en gebruiken om geld mee te verdienen. Bedenk dus goed of en wat u via WhatsApp met ons deelt: denk aan uw privacy!

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER