Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

t Klooster 5 (DB landgoed Marienwaard

t Klooster 5 (DB landgoed Marienwaard

Adres

t klooster 5
4153 RR
Beesd

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een werkplek, dan is landgoed Mariënwaardt in Beesd een mooie mogelijkheid. Bij ons komen dagelijks mensen met een verstandelijk beperking. Iedereen doet wat hij kan en graag wil, zo zelfstandig mogelijk. Samen kijken we wat het beste is. Cliënten helpen mee met diverse werkzaamheden op het landgoed, zoals appels plukken, bomen zagen en noten rapen.

De woning / het gebouw

Landgoed Mariënwaardt is een landgoed van 900 hectare in de Betuwe, in de kom van het riviertje de Linge. Het landgoed bestaat uit het 18e eeuwse landhuis, monumentale boerderijen en uitgestrekte landerijen. De aanwezige cliënten worden dagelijks ondersteund door een vaste medewerker.

De omgeving

Het landgoed is uitgestrekt en ligt vrij geïsoleerd. De omgeving biedt naast mooie natuur, ook gelegenheid tot gezellig eten en drinken bij het pannenkoekenhuis of de brasserie. Een bezoek aan de natuurwinkel is ook mogelijk. Cliënten zijn aanwezig van 9.00 tot 16.00 uur. Zij worden met een bus van ’s Heeren Loo gebracht en gehaald.

Voor wie

Op het landgoed Mariënwaardt werken jongeren/volwassenen met een verstandelijke beperking. Dit zijn veelal cliënten met gedragsproblemen, die veel ruimte nodig hebben, met veel energie en het leuk vinden om grof en fysiek werk te verrichten. Onze cliënten moeten ervan houden om in de buitenlucht en met natuur bezig te zijn. Zij worden begeleid door een vaste medewerker.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt