Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Enckerkamp 4-6-8-10-12 (de Rank)

Enckerkamp 4-6-8-10-12 (de Rank)

Adres

Enckerkamp 4-6-8-10-12
3853 HL
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Rank is een woning waar 24-uurs zorg wordt gegeven. De nadruk ligt op verplegen en verzorgen. Er zijn twee tijdelijk plekken voor palliatieve zorg, tijdelijk zorg na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of een tijdelijk beperking of zorgvraag.

De woning / het gebouw

De Rank heeft twintig zit-slaapkamers met eigen sanitair. Centraal in het gebouw is een ruimte waar cliënten, familie en vrijwilligers elkaar kunnen otmoeten. In deze ruimte kan worden gegeten. Hier wordt ook beperkt dagbesteding aangeboden. De Rank beschikt tevens over een snoezelruimte.

De omgeving

De Rank ligt op het terrein van ’s Heeren Loo in Ermelo. Het is een open terrein met veel groen, waar er veel aandacht is voor de veiligheid van de cliënt. Een kinderboerderij, een kerk, een supermarkt en een horecagelegenheid zijn ook op het terrein te vinden.

Voor wie

De woning is voornamelijk bestemd voor oudere cliënten met een intensieve zorg- en verplegingsvraag. Daarnaast kunnen cliënten ook voor een tijdelijke zorgvraag terecht op de Rank. De meeste medewerkers hebben een verpleegkundige achtergrond waardoor verpleegtechnische handelingen op een verantwoorde manier kunnen worden uitgevoerd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt