Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Rodeland 4-6-8-10-12 (Prik)

Rodeland 4-6-8-10-12 (Prik)

Adres

Rodeland 4-6-8-10-12
3853 HC
Ermelo
Bekijk verzorgingsgebied

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Woongroep Rodeland 4, 6, 10 en 12 biedt 24-uurs begeleiding. Rust, regelmaat en structuur staan hoog in het vaandel. De meeste bewoners hebben een individueel dagprogramma waarin duidelijkheid en voorspelbaarheid van groot belang zijn. Voor de communicatie worden allerlei ondersteunende middelen ingezet. De meeste bewoners hebben een ’lijntje’ nodig met hun begeleiders.

De woning / het gebouw

De woningen zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer met de mogelijkheid voor een privéaansluiting voor internet en televisie. Er zijn mooie keukens en gemeenschappelijke woonkamers met internetaansluiting en televisie. De sanitaire ruimtes worden gedeeeld. Sommige kamers hebben een eigen badkamer en keuken. Er is een mooie tuin en verscheidene terassen.

De omgeving

De woning ligt midden op het terrein van ’s Heeren Loo in Ermelo. Het terrein is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en wandelpaden. De woning ligt aan een rustige straat met weinig verkeer. In de buurt zijn ondere andere een supermarkt, een kerk en een theehuis. Het busstation ligt op loopafstand.

Voor wie

De woningen zijn bedoeld voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er kunnen stemmingswisselingen en gedragsproblemen voorkomen. Alle cliënten vragen op hun eigen manier om duidelijkheid, voorspelbaarheden en hulp bij overgangen in situaties. Op nummer 12 wonen mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Sommigen hebben ook gedragsproblemen.

Verzorgingsgebied

's Heeren Loo biedt deze zorg/dienst aan in:

  • Apeldoorn
  • Dieren
  • Ermelo
  • Harderwijk

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt