Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Paardenkamp 1-3-5-7 (Sikkel)

Paardenkamp 1-3-5-7 (Sikkel)

Adres

Paardenkamp 1-3-5-7
3853 HB
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Paardenkamp 1, 3, 5 en 7 zijn woningen waar 24-uurs begeleiding wordt geboden. We bieden begeleiding en verzorging aan mensen met verschillende hulpvragen. Vanuit de individuele begeleidingsvraag van de cliënt wordt samen met hen gekeken naar de meest passende dagindeling en begeleidingsstijl.

De woning / het gebouw

Het gebouw is laagbouw, dus alles is gelijkvloers. Er zit een heerlijke grote tuin bij waar men prettig in kan vertoeven. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. Er zijn verscheidene badkamers waarvan de cliënten individueel gebruik kunnen maken, waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijke levenssfeer van iedereen. Elke woning heeft een grote gezellige gemeenschappelijke woonkamer. In het gebouw zijn verder nog een snoezelruimte en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

De omgeving

.De woningen aan Paardekamp liggen in een rustige, mooie omgeving met veel groenvoorzieningen. Je kunt er heerlijk vrij wandelen op het terrein. Er zijn allerlei faciliteiten op het terrein waarvan gebruik gemaakt kan worden zoals een kerk, kinderboerderij en een winkel.

Voor wie

Op Paardenkamp 1 wonen cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Kernbegrippen bij de begeleiding zijn respect en geborgenheid. Paardenkamp 3 biedt begeleiding aan een aantal mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en een aantal mensen die meer begeleiding bij de zelfzorg nodig hebben. Hier zijn de voordeur, achterdeur en de keuken gesloten. Op Paardenkamp 5 en 7 wonen cliënten met een matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt