Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Ganzenkamp 11-13-15-17-19 (Haver)

Ganzenkamp 11-13-15-17-19 (Haver)

Adres

Ganzenkamp 11-13-15-17-19
3853 HA
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Haver 4 is een woning met tien slaapkamers, waarvan twee met eigen appartement. Er zijn twee gemeenschappelijke badkamers. Haver 3 heeft negen slaapkamers, een gemeenschappelijke badkamer en een appartement. Haver 2 is een besloten woning met ruime gemeenschappelijke badkamer en een kleinere badkamer. Er is een ruime betegelde en omheinde tuin met schommels. Haver 1 heeft negen slaapkamer, waarvan een met eigen badkamer.

De woning / het gebouw

De woningen Haver 1, 2, 3 en 4 zijn vier aaneengesloten, gezellige en ruime woningen die door (hoofdzakelijk) senioren worden bewoond. Iedere cliënt heeft zijn eigen (zit)slaapkamer waarvan sommige met eigen badkamer. De woningen hebben allen een (half open) keuken, een ruime woonkamer - waar gezamenlijk kan worden gegeten - met uitzicht op de ruime en besloten tuin. Haver 3 heeft een aparte ruimte voor cliënten die roken. In de woonkamer is er voor de cliënten internetaansluiting.

De omgeving

De vier aaneengesloten woningen liggen in een bosrijke en parkachtige omgevingen. Haver 4 is een hoekwoning. Alle woningen zijn omsloten door een grote omheinde tuin.

Voor wie

In de woningen wordt zeer intensieve ondersteuning, begeleiding, gedragsregulering en verzorging geboden aan oudere cliënten met een ernstige verstandelijke beperking.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt