Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Ganzenkamp 2-4-6-8-10/Rodeland 2 (Rogge)

Ganzenkamp 2-4-6-8-10/Rodeland 2 (Rogge)

Adres

Ganzenkamp 2-4-6-8-10
3853 HA
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woongroepen Rogge 1, 2, 3 en 4 in Ermelo zijn woningen waar 24-uurs begeleiding wordt geboden. Rust en regelmaat zijn belangrijk op de woongroepen. De maaltijden, koffie in de ochtend en thee in middag zijn vaste en gezamenlijke momenten. Die bieden structuur en zorgt voor sfeer. Voorspelbaarheid van de dag is erg belangrijk. Rogge 4 is een gesloten woning Er is veel ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie.

De woning / het gebouw

De woningen zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Er zijn ook een aantal zitslaapkamers. Er zijn gezamenlijke keukens en woonkamers. De sanitaire ruimtes worden gedeeld. Er zijn ook eigen appartementen voor sommige bewoners met woon-, slaapkamer en keuken en sanitair. Er is een ruime tuin.

De omgeving

Woningen staan op terrein van ’s Heeren Loo, in bosrijke omgeving met in de buurt diverse voorzieningen zoals medische dienst, kerk, winkel, dagbesteding en zwembad.

Voor wie

Rogge 1 en 4 zijn woningen voor ouder wordende mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Een deel is een gesloten woning. Rogge 2 is een woning voor jongeren met een ernstige meervoudige beperkingen (EMB): zowel verstandelijk als lichamelijk. De jongeren zijn rolstoelafhankelijk. In Rogge 3 wonen cliënten met een psychiatrische stoornis, niet aangeboren hersenletsen en een verstandelijke beprking in de leeftijd van 32 t/m 65 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt