Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Witteland 10-12-14-16-18 (Hoefslag)

Witteland 10-12-14-16-18 (Hoefslag)

Adres

Witteland 10-12-14-16-18
3853 HD
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op deze adressen zijn twee centra gevestigd: De hoefslag en het baken. De Hoefslag richt zich op de dagbestedingsvraag van de cliënt, er wordt licht arbeidsmatig werk verricht, maar er is ook tijd voor ontspanning. Samen met de cliënt kijken begeleiders en ondersteuners welk weekprogramma het best bij hem of haar past. Daarnaast is er dagbestedingscentrum het Baken waar 19 mensen met niet aangeboren hersenletsel passende zorg en aandacht kunnen krijgen, ook in de vorm van dagbesteding.

De woning / het gebouw

Bij het baken krijgen de cliënten dagbesteding aangeboden in vier verschillende groepsruimtes die allemaal zijn aangepast op NAH en bijkomende problematiek (zoals gedrag, geheugen, concentratie, lichamelijke beperkingen en oriëntatie). In één ruimte wordt één op één begeleiding aangeboden. Per groep zijn er vijf à zes cliënten aanwezig. Per dag zijn er zes begeleiders aanwezig.

De omgeving

De gebouwen zijn gevestigd in een voormalig woonpavilioen dat is aangepast waardoor er in vijf groepen dagbesteding wordt gegeven op het terrein van ’s Heeren Loo in Ermelo. Er is gelegenheid om in de omgeving van Hoefslag een wandeling te maken over het goed verzorgde terrein van ’s Heeren Loo.

Voor wie

Binnen Hoefslag werken mensen met een verstandelijke beperking die werk en ontspanning willen afwisselen. De ouder wordende cliënt kan zijn of haar werktempo aanpassen en langzaam wennen aan een dagbesteding die gericht is op de oudere cliënt. Bij het Baken is de doelgroep mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt