Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Ermelo - Klokbeker

Beschermd wonen Ermelo - Klokbeker

Adres

Molenkamp 42-44-46-48-50
3853 HH
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woningen die aaneengeschakeld zijn liggen op het beschermde woonzorgpark van ’s Heeren Loo in Ermelo. De woningen zijn ruim en licht. Voor iedere cliënt is er een omgangsplan. Cliënten ontbijten en dineren gezamenlijk. De lunch wordt genuttigd op dagbesteding. Er wordt gewerkt vanuit een vaste structuur die herkenbaarheid geeft en daardoor ook veiligheid biedt.

De woning / het gebouw

De woningen hebben geen drempels. Dit is prettig voor de cliënten die moeilijk ter been zijn. Hierdoor kunnen zij nog binnenshuis zelfstandig lopen. De woningen zijn laagbouw en rond 1980 gebouwd. Elke woning heeft een ruime woonkamer met apart eetgedeelte en slaapkamers, badkamers en toiletten. De cliënten delen de badkamer maar er wordt rekening gehouden met ieders persoonlijke levenssfeer.

De omgeving

Doordat de woning op het beschermde woonzorgpark ligt, kunnen de clienten makkelijk naar buiten. Er is een kinderboerderij waar diersnoezelen gehouden wordt, op zondag kan de aangepaste kerkdienst worden bezocht en er zijn door de week ook verschillende activiteiten waar de cliënten aan kunnen deelnemen. Alles is op loop- of fietsafstand.

Voor wie

De woning is geschikt voor cliënten met een zeer ernstige verstandelijke beperking en is rolstoelvriendelijk. Er wonen ouder wordende dames en heren. Iedere bewoner krijgt de begeleiding die het beste bij hem of haar past. Dit maakt dat er een grote diversiteit is van begeleidingsstijlen. Er wordt gewerkt met de methodiek ’ Ervaar het maar’ die aansluit bij de belevingswereld van de cliënten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt