Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Ermelo - Fokko Kortlanglaan 11 en 15

Begeleid wonen Ermelo - Fokko Kortlanglaan 11 en 15

Adres

Fokko Kortlanglaan 11 en 15
3853 KC
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Fokko Kortlanglaan 11 tot en met 15 zijn woningen waar 24-uurs begeleiding wordt geboden. De begeleiding richt zich op de individuele mogelijkheden van de cliënt en tracht een zo prettig mogelijk leefklimaat voor iedereen te waarborgen.

De woning / het gebouw

Op dit adres staan drie ruime geschakelde eengezinswoningen. Iedere client beschikt over een eigen zit-/slaapkamer. De kamers die beneden zijn gesitueerd zijn geschikt voor rolstoelgebonden of minder ambulante cliënten. De andere kamers liggen op de 1e verdieping. Achter de huizen ligt een ruime tuin.

De omgeving

De woningen liggen in een groenrijk buitengebied van Ermelo aan de rand van het instellingsterrein. In de straat wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Op het terrein kan gebruik worden gemaakt van diverse voorzieningen. Het centrum van Ermelo ligt op 4 kilometer afstand en is goed bereikbaar per fiets of regiotaxi.

Voor wie

Binnen de woning wordt zorg verleend aan cliënten van middelbare leeftijd met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het begeleidingsteam biedt veel nabijheid om de huiselijkheid te waarborgen. Ook wordt zorg verleend aan cliënten met een auditieve meervoudige beperking. In de omgang met de cliënt staat de auditieve beperking centraal. Er wordt gecommuniceerd door middel van de Nederlandse gebarentaal en totale communicatie. Clienten bezoeken een vorm van dagbesteding.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt