Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Familiehuis SamSam

Familiehuis SamSam

Adres

Fokko Kortlanglaan 13
3853 KC
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Familiehuis SamSam is het eerste familiehuis voor (jong) volwassen cliënten binnen regio Ermelo. De familiehuisouder is 24 uur per dag aanwezig, met op een aantal momenten ondersteuning vanuit vaste teamleden. Dit zijn er max 4. Dit zorgt voor stabiliteit. Binnen dit familiehuis staat de jongere met zijn netwerk centraal. Ouders worden aan alle kanten betrokken om samen de zorg voor hun kindvorm te geven. Bij SamSam doen we veel aan activiteiten en beweging.

De woning / het gebouw

Het huis staat aan de rand van het woonzorgpark van ’s Heeren Loo te Ermelo. Dichtbij genoeg om gebruik te maken van alle faciliteiten, maar wel met het zicht op de woonwijk, wat het zo normaal als mogelijke leven bevordert. Een mooi huis met ruime tuin.

De omgeving

Ermelo is een dorp waar veel bos is. Het heeft een gezellig centrum, op fietsafstand van het familiehuis. Ook het station is goed te bereiken.

Voor wie

Er wonen al twee volwassen clïenten in het familiehuis SamSam, beiden 28 jaar. Er is nog plaats voor 2 andere clienten in de leeftijd tussen 16-35 jaar. Om een goede balans te krijgen in de samenstelling en daarbijhorende dynamiek willen we graag plek bieden aan 2 cliënten die al wel een beetje zelfstandig zijn. Het veilig voelen en plezierig wonen staat bij SamSam voorop!

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt