Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Horsterweg 242

Horsterweg 242

Adres

Horsterweg 242
3853 JJ
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een woonruimte met 24-uurs begeleiding, dan hebben wij diverse mogelijkheden. Één daarvan is de woning Horsterweg 242.

De woning / het gebouw

Horsterweg 242 is een vrijstaande eengezinswoning. Iedere cliënt beschikt over een eigen zit-/slaapkamer. Twee kamers zijn beneden gesitueerd. De andere vier kamers liggen op de eerste verdieping. Rondom het huis ligt een ruime tuin.

De omgeving

De woning ligt in een groenrijk buitengebied van Ermelo aan de rand van het instellingsterrein. In de straat wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Op het terrein kan gebruik worden gemaakt van diverse voorzieningen. Het centrum van Ermelo ligt op 4 kilometer afstand en is goed bereikbaar per fiets of regiotaxi.

Voor wie

Binnen de woning wordt zorg verleend aan zes cliënten met een auditieve meervoudige beperking. In de omgang met de cliënt staat de auditieve beperking centraal. Er wordt gecommuniceerd door middel van de Nederlandse gebarentaal en totale communicatie.De begeleiding richt zich op de individuele mogelijkheden van de cliënt. De cliënten bezoeken een vorm van dagbesteding.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt