Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Molenkamp 29 (8 plaatsen semi permanent)

Molenkamp 29 (8 plaatsen semi permanent)

Adres

Molenkamp 29
3853 HG
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De begeleiding wordt sterk ingekleurd door de mogelijkheden van de cliënt, die centraal staan. De cliënt wordt gestimuleerd om die dingen die hij of zij zelf nog kan, zelf te blijven doen (onder andere ADL en mobiliteit). Het initiatief hiervoor komt vanuit de begeleiding. Het tempo van de cliënt ligt in het algemeen laag. Dit vraagt aanpassing en geduld van de teamleden.

De woning / het gebouw

Molenkamp 29 is een open groep en iedereen kan in en uit lopen. Kasten in de woonkamer zijn open en er is een open keuken. Voor iedereen is er een eigen slaapkamer. De meeste slaapkamers zijn ook open ruimtes. Molenkamp 29 is een noodgebouw. In de toekomst zullen de bewoners verhuizen naar nieuwbouw. Hier zal elke cliënt naast een eigen slaapkamer ook een eigen badkamer hebben. Het huidige pand heeft een plat dak en praktisch gezien genoeg ruimte.

De omgeving

’s Heeren Loo Midden-Nederland, locatie Ermelo is een christelijke instelling. Vanuit dit oogpunt willen wij dan ook met de cliënten omgaan. Locatie Ermelo is een beschermde leefomgeving, met veel mogelijkheden voor de vrije tijd van de cliënten. Zo is er onder andere een kinderboerderij, zwembad, horeca (het Theehuis) en ook faciliteiten zoals orthopedie en het medisch centrum Dupont.

Voor wie

Binnen Molenkamp 29 wonen acht cliënten in de leeftijd van 33 tot 56 jaar. Diverse zorgvragen worden beantwoord, van begeleiding tot intensieve verzorging. Naast een verstandelijke beperking van ernstig tot zeer ernstig, zijn er twee cliënten die een mobiliteitshandicap hebben. De groep is redelijk actief die als ondernemend beschreven kan worden, er is voldoende uitdaging binnen de groep die door de begeleiding in juiste banen wordt geleid. Molenkamp 29 is een open groep en iedereen is welkom.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt