Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Klaverkamp 1-3-5-7-9-11

Klaverkamp 1-3-5-7-9-11

Adres

Klaverkamp 1-3-5-7-9-11
3853 HR
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op Klaverkamp staan woningen waarbij kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking wonen en 24 uur per dag worden begeleid. Bij de jongeren wordt de zelfstandigheid getraind. De cliënten worden begeleid in de dagelijkse dingen die komen kijken bij het zelfstandig wonen. Van wassen tot koken en omgaan met financiën. Overdag zijn de jongeren aan het werk of gaan ze naar school. Na half 11 is begeleiding via een centraal inluistersysteem aanwezig.

De woning / het gebouw

De woningen zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. De cliënten hebben ieder een privé woon/slaapkamer en badkamer. In de woningen zijn gemeenschappelijke keukens en woonkamers. In elke woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie voor algemeen gebruik. In de eigen kamers bestaat de mogelijkheid tot een privéaansluiting voor internet en televisie.

De omgeving

Klaverkamp ligt aan de rand van het terrein van ’s Heeren Loo te Ermelo. Het zijn nieuwbouw woningen die in 2009 zijn gebouwd. De woningen liggen aan een rustige straat waar meer woongroepen zijn gebouwd. Het terrein is voorzien van verschillende faciliteiten zoals een zwembad, gymzaal, winkel, enzovoort.

Voor wie

De woningen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Veel jongeren op de groep hebben ook gedragsproblemen. Er komt fysieke en verbale agressie voor die zich uit in externaliserend gedrag, op andere gerichte gedragsproblemen zoals ongehoorzaamheid. Het doel is het contact met het kind te behouden of te herstellen. De jongeren ervaren veiligheid en continuïteit door dagprogramma’s.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt