Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbehandeling Ermelo

Dagbehandeling Ermelo

Adres

Keulenkamp 24
3853 HW
Ermelo
Bekijk verzorgingsgebied

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De dagbehandeling Ermelo biedt onderschoolse en naschoolse dagbehandeling. Onderschoolse dagbehandeling wordt geboden op het Emaus College en het Pré-Emaus. De naschoolse dagbehandeling vindt plaats op het Pré-Emaus. Bij de dagbehandeling komen jongeren van 12-18 jaar met gedragsproblemen.

De woning / het gebouw

De dagbehandeling bevindt zich in de school (zowel in het Emaus College als in Pre Emaus). Beide gebouwen bevinden zich op het terrein van Groot Emaus. De (onderschoolse en naschoolse) dagbehandeling in Pre- Emaus heeft een eigen ingang aan de voorkant van het gebouw en bevindt zich tussen de lokalen. Op het Emaus college maakt de dagbehandeling gebruik van een klaslokaal tussen andere lokalen in. Het heeft een eigen ingang. Daarnaast beschikken beide lokalen over een eigen keuken en toilet.

De omgeving

De dagbehandeling heeft een aantal locaties op het Emaus college. Het Emaus college heeft 2 locaties op het terrein van Groot Emaus, een 3- milieus voorziening in de bossen van Ermelo. Naast het Groot Emaus bevindt zich het terrein van ’s Heeren Loo.

Voor wie

Op de onderschoolse dagbehandeling zijn zowel jongens en meisjes welkom. De leeftijden liggen tussen de 12 en 18 jaar. Alle jongeren hebben een bepaalde problematiek. Op het speciaal voortgezet onderwijs zitten kinderen van 12 t/m ongeveer 18 jaar die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben op leergebied en/of op het gebied van de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het doel van onze behandeling is om deze jongeren weer volledig te laten terugkeren in en naar voor hen passend onderwijs.

Verzorgingsgebied

's Heeren Loo biedt deze zorg/dienst aan in:

  • Ermelo

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt