Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Nieuwekamp 1-3-5 (Keerpunt)

Nieuwekamp 1-3-5 (Keerpunt)

Adres

Nieuwekamp 1
3853 HP
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Nieuwekamp 1: Op deze locatie bieden wij paramedische zorg. U kunt hierbij denken aan fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. We bieden praktische oplossingen voor grote en kleine dagelijkse problemen. Mensen met een verstandelijke beperking, of met vragen daarover, kunnen bij ons terecht. Of iemand thuis woont of bij ’s Heeren Loo dat maakt niet uit. Op onze website staat meer informatie over het kennis- en expertisecentrum Advisium.

De woning / het gebouw

Hier is ook gevestigd ’s Heeren Loo Orthopedie. ’s Heeren Loo orthopedie is een gecertificeerd bedrijf (SEMH) voor de levering van orthopedische hulpmiddelen, therapeutische elastische kousen en orthopedisch schoeisel. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op dit gebied. Wij zijn gevestigd in Ermelo, maar werken vanaf diverse locaties in de provincies Gelderland, Flevoland en Utrecht. Nieuwekamp 5 is de orthopedisch schoenmakerij.

De omgeving

Het Keerpunt bevindt zich op het terrein van ’s Heeren Loo, regio Ermelo. Dit is een bosrijke omgeving tussen Ermelo en Harderwijk.

Voor wie

De doelgroepen die begeleid worden op het Keerpunt zijn divers. In de gymzalen en het zwembad worden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen begeleid tijdens hun bewegingsactiviteiten. Zij hebben een licht verstandelijke tot ernstig meervoudige beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Daarbij worden er ook zwem- en bewegingsactiviteiten aangeboden voor kinderen/jongeren die extra zorg nodig hebben. Het Keerpunt biedt hiervoor specialistische ondersteuning door bewegingsagogen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt