Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Ermelo - De Ervaring

Dagbesteding Ermelo - De Ervaring

Adres

Watertoren 4-6
3853 HT
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Ervaring is een dagbestedingscentrum voor mensen met EMB. Er wordt gewerkt met verschillende themaruimtes. Hierdoor kunnen de verschillende zintuigen specifiek en gedoseerd worden aangesproken en geprikkeld. Cliënten bezoeken in een vaste groep met vaste begeleiders, door de week heen alle ruimtes.

De woning / het gebouw

In het gebouw zijn een kooktheater, een muziektheater, een ouderwetse huiskamer, een beautysalon, een belevingstheater en een snoezelruimte. Daarnaast is er één basisruimte. Elke ruimte heeft zijn eigen kleuren (en geuren) waardoor men elke keer in een andere sfeer komt en vanuit die sfeer bieden we activiteiten aan. Het gebouw is aangepast op mindervalide gebruikers. Er is een groot (belevings)terras met een vogelnestschommel.

De omgeving

De Ervaring ligt centraal op het woonzorgpark van ’s Heeren Loo. Het Keerpunt, zwembad, de klinkboerderij, winkel en kerk zijn allemaal op loopafstand te vinden. In de omgeving kan veilig worden gewandeld.

Voor wie

De Ervaring is een dagbestedingscentrum voor volwassenen met een (zeer) ernstig verstandelijke (en meervoudige) beperking (EMB). Op dit moment zijn er vijf groepen binnen de Ervaring. Een groep is speciaal aangepast op doven en slechthorenden. De groepen zijn niet leeftijdsgebonden, maar gevarieerd samengesteld. We kijken naar de interesses, mogelijkheden en zorg- en begeleidingsvraag van ieder individu om te bepalen welke groep het beste past. En om het beste uit ieder mens naar boven te halen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt