Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Ermelo - De Bovenkamer

Dagbesteding Ermelo - De Bovenkamer

Adres

Enckerkamp 14-16-18
3853 HK
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Bovenkamer is een zalenverhuurcentrum waar klanten kunnen vergaderen. Er worden drie (vergader) ruimtes verhuurd, waar alle vergaderfaciliteiten aanwezig zijn. Verder kan koffie, thee en een kleine lunch worden verzorgd door cliënten met een verstandelijke beperking. De cliënt leert van alles over de horeca, maar kan zichzelf ook andere leerdoelen stellen. Samen kijken we dan hoe deze behaald kunnen worden.

De woning / het gebouw

De Bovenkamer is gevestigd op de eerste verdieping van het monumentale pand "De Poortkamp" op het ’s Heeren Loo woonzorgpark in Ermelo.

De omgeving

De Bovenkamer bevindt zich op het woonzorgpark van ’s Heeren Loo in Ermelo. In de prachtige bosrijke omgeving wonen en werken 650 mensen met een verstandelijke beperking. De straten zijn verkeersluw en veilig. De Bovenkamer is goed bereikbaar per fiets en auto. Ook rijden er speciale bussen vanuit de omgeving. Nabij het gebouw is parkeergelegenheid voor bezoekers en het goed verzorgde park nodigt uit een mooie wandeling te maken.

Voor wie

Bij de Bovenkamer werken mensen met een verstandelijke beperking van alle leeftijden. Zij ambiëren een baan in de horeca. Werken in de horeca betekent op onregelmatige tijden hard werken in de bediening en de keuken. Ook schoonmaakwerk hoort daarbij. Van de medewerkers wordt verwacht dat ze representatief zijn voor de plek waar ze werken. In de Bovenkamer worden cliënten opgeleid in de horeca.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt