Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Ermelo - Trefpunt

Dagbesteding Ermelo - Trefpunt

Adres

Zusterkamp 2-4
3853 HV
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een plek voor gezelligheid en ontspanning? Wij bieden dagbesteding voor elk niveau. U kunt bij ons terecht voor soosactiviteiten als knutselen, spelletjes en muziek maken. Maar ook voor een wandeling, lekker snoezelen of gymen bent u bij ons aan het juiste adres. In de dagbestedingsruimte van het Trefpunt vindt op de tweede, derde en vierde zaterdag van de maand zaterdagopvang plaatst.

De woning / het gebouw

In het Trefpunt hebben wij negen verschillende groepen. Verder leveren wij buiten het Trefpunt dagbesteding aan huis en op locatie. Ook hebben wij twee groepen midden in de samenleving. Op de tweede, derde en vierde zaterdag van de maand is er dagbesteding voor kinderen. Er is een mooie grote keuken waar de maaltijden worden genuttigd. Een grote speelruimte waar spelletjes gedaan kunnen worden en ruimte om te knutselen en te spelen. Buiten is er een grote tuin met speeltoestellen.

De omgeving

Het Trefpunt ligt in een bosrijke, rustige omgeving in de buurt van de kinderboerderij, supermarkt en speel-o-theek. Verder zijn er in de buurt mooie wandel- en speelmogelijkheden. Op het woonzorgpark gaan voetgangers altijd voor, dus het is een veilige plek om te wandelen of te fietsen.

Voor wie

Het Trefpunt ondersteunt oudere mensen met allerlei vormen van verstandelijke beperkingen. Mensen die niet wonen of werken bij ’s Heeren Loo kunnen ook bij ons terecht. Het Trefpunt heeft ook een plek voor dementerende volwassenen. De dagbesteding op zaterdag is voor kinderen met een verstandelijke beperking die nog thuis wonen. De samenstelling van de groepen is gevarieerd in leeftijd en ondersteuningsvraag. Wij proberen de groepen zo samen te stellen dat ieder kind minimaal één maatje heeft.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt