Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding en -behandeling Ermelo - Trekvogels

Dagbesteding en -behandeling Ermelo - Trekvogels

Adres

Zusterkamp 4
3853 HV
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In dit orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum is ieder kind welkom. Uw kind hoeft niet te voldoen aan een minimaal niveau. Bij de Trekvogels draait het om de ontwikkeling van uw kind. Onze zorg en het onderwijs zijn zo ingericht dat uw kind leert spelen, communiceren, beter bewegen en zelfstandiger wordt. De docenten en begeleiders zijn speciaal opgeleid om het onderwijs en de activiteiten aan te passen op wat elk kind in de groep kan en nodig heeft. Uw kind krijgt dus een op maat gemaakt plan. Ook kunt u als ouder aangeven wat u van belang vindt in onze begeleiding. Als u wil, komen wij ook in het gezin om te ondersteunen, te adviseren en uitleg te geven aan bijvoorbeeld familie.

De woning / het gebouw

Momenteel hebben wij 6 groepen. 2 zorg onderwijsgroepen, 3 dagbestedingsgroepen en 1 stagegroep in samenwerking met De Lelie/Driekansen onderwijs. Ook binnen de dagbestedingsgroepen gaat het om de ontwikkeling van ieder kind. De groepen worden zo veel mogelijk ingedeeld aan de hand van wat de kinderen/jongeren nodig hebben. In de loop van 2017 zal de nieuwbouw starten en gaan verhuizen naar een andere locatie binnen het zorgpark van Sheerenloo Ermelo.

De omgeving

Dit kind- en jeugdcentrum ligt in een bosrijke, rustige omgeving in de buurt van de kinderboerderij, supermarkt, Orsjineel en de school De Lelie/Driekansen. In de loop van 2017 zal de nieuwbouw, onder andere op het woonzorgpark, starten. Op dit woonzorgpark is veel gelegenheid om te wandelen, fietsen en spelen.

Voor wie

Bij de Trekvogels is ieder kind of jongere tot 23 jaar met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking welkom. Welk niveau uw kind ook heeft.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt