Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Utrecht - Zijpenberg

Begeleid wonen Utrecht - Zijpenberg

Adres

Zijpenberg 15-17-19
3453 RS
De Meern

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woning bestaat uit drie samengevoegde rijtjeshuizen en staat in de wijk Veldhuizen in de Meern die deel uit maakt van Leidsche Rijn. Er wonen acht bewoners in de leeftijd van 39 tot 66 jaar. Alle bewoners gaan naar een vorm van dagbesteding.

De woning / het gebouw

De drie samengevoegd rijtjeshuizen staan in een woonwijk. De huizen hebben een verdieping en acht slaapkamers waarvan er twee op de begane grond zijn gesitueerd. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, een open keuken en drie badkamers waarvan er een zich op de begane grond bevindt. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ongeveer twintig vierkante meter. Vanaf oktober 2012 is er een traplift aanwezig in de woning.

De omgeving

Een aantal winkels (onder andere Plus supermarkt en Primera) bevinden zich op ongeveer 350 meter afstand van de woning. Er rijden diverse bussen (lijn 28 en 128) naar het centraal station Utrecht en naar de omliggende locaties zoals Vleuten en de Meern. De bushaltes bevinden zich op ongeveer 300 meter afstand van de woning. Het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide is bereikbaar met de bus (lijn 28).

Voor wie

Er wonen vier bewoners afkomstig uit de thuissituatie en vier bewoners komen uit de psychiatrie en zijn daar uitbehandeld. De bewoners hebben aansturing nodig in de ADL waarbij de ene bewoner meer ondersteuning nodig heeft dan de ander. Bij een enkele bewoner is er een fysieke beperking. Het bieden van een huiselijke sfeer en een structuur is van belang om als individu goed te kunnen functioneren.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt