Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Gulperberg 18-20-22

Gulperberg 18-20-22

Adres

Gulperberg 18-20-22
3453 RX
De Meern

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woning die bestaat uit drie samengevoegde rijtjeshuizen, staat in de wijk Veldhuizen in de Meern die deel uitmaakt van Leidsche Rijn. De bewoners variëren in leeftijd van 22 tot 50 jaar. Alle bewoners hebben een vorm van dagbesteding. Er wonen twee bewoners in een appartement. Zij functioneren zelfstandig en worden begeleid door de begeleiding van de Gulperberg.

De woning / het gebouw

Gulperberg 18 tot en met 22 bestaat uit drie samengevoegde rijtjeswoningen in een woonwijk. De woning heeft twee verdiepingen, zeven slaapkamers waarvan twee op de begane grond. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ongeveer twintig vierkante meter. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, open keuken en vier badkamers waarvan er twee op de begane grond zijn gesitueerd. Het apartement bestaat uit twee woonslaapkamers, een keuken en een badkamer. De woning is minder geschikt voor rolstoelers.

De omgeving

Een aantal winkels (onder andere Plus supermarkt en Primera) bevinden zich op ongeveer 350 meter afstand van de woning. Er rijden diverse bussen naar het centraal station Utrecht en naar de omliggende locaties zoals Vleuten en de Meern. De bushaltes bevinden zich op ongeveer 300 meter. Het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide is bereikbaar met de bus (lijn 28).

Voor wie

De bewoners hebben aansturing nodig in de ADL, waarbij de ene bewoner meer ondersteuning nodig heeft dan de ander. Het bieden van een huiselijke sfeer en structuur is van belang om als individu goed te kunnen functioneren. Een enkele bewoner heeft een beperking gerelateerd aan autisme.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt