Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Eperweg 3 (Zorgboerderij `t Harde/ Westbroek)

Eperweg 3 (Zorgboerderij `t Harde/ Westbroek)

Adres

Eperweg 3
8084 RB
’t-Harde

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op zorgboerderij Westbroek kunnen cliënten wonen en werken. Op het terrein van de boerderij zijn een groentetuin en een aantal schuren met dieren. Tevens is er een landgoedwinkeltje. We bieden dagbesteding en arbeidstraining aan. De dagbesteding wordt zo veel mogelijk op de cliënt afgestemd. De werkzaamheden zijn vooral arbeidsmatig en licht industrieel. Ook zijn er werkzaamheden op de boerderij en in het bos.

De woning / het gebouw

De zorgboerderij bestaat uit een grote woonboerderij waar zeven cliënten wonen en een kleine boerderij waar vier cliënten wonen. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Een badkamer en toilet wordt met maximaal vier personen gedeeld. In de grote boerderij is een aantal gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een woonkamer, een keuken en de deel. Deze ruimtes worden gebruikt voor gezamenlijke momenten. De dagbesteding vindt plaats op en rond het erf van zorgboerderij Westbroek.

De omgeving

Zorgboerderij Westbroek ligt op een prachtige locatie tussen Elburg en ’t Harde. De boerderij en het erf zijn eigendom van Het Geldersch Landschap. Naast het erf van de boerderij liggen de tuinen van A. Vogel en op het erf is een landgoedwinkeltje waar producten van A. Vogel en van de boerderij worden verkocht. Ook zijn er verscheidene dieren die worden verzorgd. De afstand tot winkels is circa drie tot vier kilometer. De bushalte richting Harderwijk en Zwolle is op circa twee kilometer afstand

Voor wie

Binnen de boerderij wonen en werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, variërend in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. Voor dagbesteding kunnen ook sg-lvg cliënten of cliënten met psychiatrische problematiek in aanmerking komen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt