Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Herderlaan 45a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k

Herderlaan 45a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k

Adres

Herderlaan 45a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k
3851 BC
Ermelo

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woonroep biedt 24-uurs zorg, waarbij respect en cliëntvolgend werken voorop staan. De woongroep bevindt zich in een buitenlocatie van de locatie Ermelo.

De woning / het gebouw

De woning bestaat uit drie verdiepingen. Op de benedenverdieping zit een groep van 8 jongens met een verstandelijke beperking. Op de eerste verdieping zit een groep van 7 meiden met een verstandelijke beperking. Op allebei de verdiepingen hebben twee bewoners een eigen appartement. Van de gezamenlijke woonkamer wordt intensief gebruik gemaakt. Op de derde verdieping wonen drie lvb volwassenen. Zij wonen in een appartement en krijgen op vaste dagen en tijden begeleiding.

De omgeving

De woning ligt middenin een woonwijk in Ermelo waar mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar wonen. De woning ligt aan een drukke straat met veel verkeer. Een supermarkt en een zwembad bevinden zich hier ook. Een basisschool is vlakbij. De woning is op loopafstand van het dorp en het busstation.

Voor wie

De woning is bedoeld voor jongeren met een verstandelijke beperking met hoog niveau. De leeftijd op de woongroepen verschilt van 13 tot 19 jaar. Veelal hebben de cliënten een autisme aanverwante stoornis (MCDD, PDD-NOS), ADHD en/of hechtingsproblematiek.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt