Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Scholekster 54-58

Scholekster 54-58

Adres

Scholekster 54-58
3752 NS
Bunschoten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Scholekster 54-58 valt onder 24-uurs begeleiding, maar er is geen 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. ’s Ochtends bij het opstarten en ’s middags na het werk of de dagbesteding tot ’s avonds is er begeleiding aanwezig. In de nacht en tijdens de uren dat er geen fysieke begeleiding aanwezig is, kunnen cliënten zo nodig terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woning / het gebouw

De woningen 54-58 zijn verdeeld in drie slaapkamers en een aparte studio. Hier wonen vier volwassen mensen met een licht verstandelijke beperking. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. Er is een gemeenschappelijke keuken, een gezellige woonkamer en een ruim, zonnig balkon. De studio is voorzien van een keukenblok, douche en een woonkamer met een aangrezend slaapgedeelte. Ook de studio heeft een ruim, zonnig balkon.

De omgeving

De woningen liggen midden in een woonwijk van Bunschoten, aan een rustige straat met weinig verkeer. Op de fiets bent u vijf minten verwijderd van het levendigge centrum van Bunschoten-Spakenburg. De gebruikelijke voorzieningen zoals de huisarts en de supermarkt zijn op loopafstand.

Voor wie

De woning is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Een zekere mate van impulscontrole is vereist om hier te kunnen wonen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt