Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Lucas Cranachplantsoen 5-7-9-11

Lucas Cranachplantsoen 5-7-9-11

Adres

Lucas Cranachplantsoen 5-7-9-11
1328 VP
Almere

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woonvorm van ’s Heeren Loo aan het Lucas Cranachplantsoen in Almere bestaat uit vier aaneengeschakelde woningen nrs. 5 t/m 11 in de wijk Tussen de Vaarten. De woonvorm is bedoeld voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.

De woning / het gebouw

In de woningen op nrs. 5 en 7 kunnen zes jongeren wonen, in woning nr. 9 kunnen twee jongeren wonen, en in woning nr. 11 nog eens drie jongeren. De leeftijd van de jongeren, die hier op dit moment wonen, ligt tussen de 18 en 30 jaar. De begeleiding van deze jongeren is individueel gericht maar ook gezamelijk. Zo wordt er elke dag gezamenlijk ontbeten, (al dan niet in de eigen woning) wordt er ’s avonds gezamenlijk gegeten en vindt er elke week een gezamenlijke activiteit plaats.

De omgeving

Voor wie

De begeleiding is er op gericht de jongeren te leren zo zelfstandig mogelijk te leven. Ze worden oa ondersteund bij huishoudelijke taken, het onderhouden van sociale contacten, het omgaan met geld, het leren koken enz. Dit gebeurt in een omgeving waarin duidelijke regels en grenzen zijn en waarin het nakomen van afspraken centraal staat. Daarnaast is het belangrijk dat deze jongeren geaccepteerd (kunnen) worden door hun woonomgeving waarbij wij uiteraard stigmatisering willen voorkomen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt