Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Nunspeet - Feytahof

Begeleid wonen Nunspeet - Feytahof

Adres

Stakenbergweg 8
8075 RA
Elspeet

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Feytahof is een vrijstaand huis voor begeleid wonen. De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft in totaal twaalf slaapkamers van gemiddeld 12 vierkante meter voor bewoners en een slaapwachtkamer.

De woning / het gebouw

Op de tweede verdieping zijn vijf slaapkamers voor bewoners en twee gezamenlijke badkamers met douche en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers voor bewoners, twee gezamenlijke badkamers met douche en toilet en de kamer van de slaapwacht. Op de begane grond zijn twee slaapkamers die geschikt zijn voor personen in een rolstoel. Beide kamers hebben een aangrenzende badkamer. Er zijn twee woonkamers, waardoor wonen in twee groepen mogelijk is.

De omgeving

De Feytahof staat aan de rand van het dorp Elspeet in een kleine woonwijk op korte loopafstand van het centrum, het bos en de hei.

Voor wie

In de Feytahof wonen zes bewoners, vijf mannen en een vrouw. Ze zijn tussen de 37 en 74 jaar. De mate van zelfstandigheid is wisselend, een aantal bewoners heeft volledige hulp nodig en andere bewoners hebben meer begeleiding nodig. Wel hebben alle cliënten ondersteuning nodig bij de ADL. Er zijn nog zes open plaatsen in de woning.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt