Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Anerveenseweg 33 (Woonboerd. Eikenzoom)

Anerveenseweg 33 (Woonboerd. Eikenzoom)

Adres

Anerveenseweg 33
7788 AG
Anerveen

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Eikenzoom is een woon-, werk- en vakantieboerderij. De nadruk ligt op kleinschaligheid en een gezellige en ontspannen sfeer. Er zijn zeven woonplekken en vijf werkplekken. Jongeren kunnen werken in de kwekerij, de werkplaats, de tuinen, met dieren en op de minicamping. We verkopen onze eigen gekweekte planten, groenten en fruit en zelfgemaakte gebruiksvoorwerpen. Op de minicamping is iedereen welkom. Speciaal voor jongeren met een beperking organiseert de Eikenzoom actieve groepsvakanties.

De woning / het gebouw

Elke jongere die op De Eikenzoom woont, heeft een eigen zit/slaapkamer en sanitair. In één appartement is ook een kitchenette. De jongeren kunnen gebruikmaken van de gezamenlijke woonkamer, keuken en hobbyruimte. Er is een grote tuin met terras. De kwekerij, werkschuur en minicamping liggen op loopafstand van de woning. Direct naast de woongroep wonen de gastouders van De Eikenzoom.

De omgeving

De Eikenzoom ligt op een rustige plek in het buurtschap Anerveen in het uiterste noordoosten van de provincie Overijssel.

Voor wie

De zorg op Eikenzoom richt zich vooral op jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme die de wil en het vermogen hebben om zich verder te ontwikkelen. De persoonlijke ontwikkeling van cliënten staat centraal.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt