Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Therese Schwartzestraat 2

Therese Schwartzestraat 2

Adres

Therese Schwartzestraat 2
1328 AH
Almere

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wij bieden zorg en begeleiding aan iedereen met een verstandelijke beperking die 24 uur zorg nodig heeft. Het is ook een huis waar familie van de bewoners een belangrijke rol speelt. Het is bijzonder omdat wij rekening houden met de wensen van de bewoners als het om hun geloofsbeleving gaat. De begeleiders zijn getraind om de bewoners te begeleiden als zij willen vasten en/of bidden.

De woning / het gebouw

In het gebouw zijn vier groepen waar zes bewoners per groep kunnen wonen. Het is ruim en licht en iedereen heeft een eigen zit-slaapkamer met sanitair. Er is een gezamenlijke woonkamer met een eetkeuken waar zelf wordt gekookt. Eén groep beschikt over een gebedsruimte die gebruikt kan worden door bewoners en familie.

De omgeving

De woning staat in een woonwijk in Almere op een mooie groene locatie. Het is een rustige en kindvriendelijke wijk. Ook zijn er voorzieningen in de wijk aanwezig zoals een buurthuis, een sportcentrum en winkels. Van deze voorzieningen wordt regelmatig gebruikgemaakt door de bewoners en medewerkers.

Voor wie

De bewoners die bij ons wonen hebben allemaal een verstandelijke beperking, maar verschillen wel van niveau van beperking. De huidige groep bestaat uit (jong)volwassenen. Ook bewoners met een verstandelijke en een lichamelijke beperking kunnen bij ons wonen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt