Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid en zelfstandig wonen Elburg - Centrumplan t Harde

Begeleid en zelfstandig wonen Elburg - Centrumplan t Harde

Adres

Sportlaan 51-87
8084 VC
’t Harde

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Deze gloednieuwe woonlocatie bestaat uit 22 appartementen. Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) kunnen hier bijna zelfstandig wonen. En mensen met een matige verstandelijke beperking kunnen 24 uur per dag ondersteuning krijgen in het steunpunt.
De begeleiding richt zich op ontwikkeling en ‘een zo normaal mogelijk leven’ leiden. Waar mogelijk leren we zelfstandigheid in taken als het huishouden, koken en financiën. Koken doe je zelf, met een beetje hulp, of op afspraak eet je mee. Bewoners kunnen zelf begeleidingsmomenten inplannen. Voor praktische vragen of gesprekken.

De woning / het gebouw

Alle appartementen zijn 60m2 en hebben een eigen woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken en een eigen balkon. De bewoners van de appartementen worden ondersteund vanuit een steunpunt. Dit steunpunt is een ontmoetingsruimte, bestaande uit een gezellige keuken en woonkamer. Vanuit hier ondersteunen enthousiaste zorgmedewerkers bewoners bij de dagelijkse dingen of op afroep.

De omgeving

De appartementen liggen in het centrum van ’t Harde en zijn in 2017 gebouwd. De winkels zijn dichtbij en treinstation ’t Harde is op loopafstand. Hier stopt de stoptrein richting Zwolle en die richting Amersfoort. Ook winkels en de supermarkt en gezellige restaurants en cafés en jongerencentra om iets te drinken zijn in de buurt.

Voor wie

In de appartementen kunnen zowel volwassenen met een lichte verstandelijke beperking wonen als volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Belangrijk is dat de bewoners mobiel zijn en niet aan rolstoelgebonden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt