Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Nunspeet - Het Kulturhus

Dagbesteding Nunspeet - Het Kulturhus

Adres

Nachtegaalweg 2g
8075 AX
Elspeet

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Het Kulturhus is en cultureel centrum en feestzaal waar mensen kunnen samenkomen. Ook kunnen mensen er terecht voor een scala aan voorzieningen, zoals een bibliotheek, fysiotherapie, kinderdagverblijf, muziekvereniging en bankzaken. Binnen het Elspeetse Kulturhus biedt ’s Heeren Loo passende dagbesteding. Het maatschappelijke aspect en de dienstverlening staan centraal.

De woning / het gebouw

Het Kulturhus is een modern gebouw uit het jaar 2011. Het heeft een grote ontmoetingszaal en een kleine feest-/vergaderzaal. De participanten hebben zo ieder hun eigen ruimtes, waarvan de toegangen samenkomen op de binnenbrink. In het gebouw is een moderne keuken met bar. Ideaal voor feestelijke en zakelijke gelegenheden. Het Kulturhus is rolstoelvriendelijk, er is tevens een lift beschikbaar voor de toegang naar de fysiotherapie. Bezoekers kunnen gebruikmaken van de mooie toiletruimtes.

De omgeving

Het Kulturhus ligt aan de rand van het centrum in een woonwijk aan de doorgaande weg. Naast het Kulturhus zijn een bejaardenvoorziening en een school. Een aantal ondernemers als een cafetaria, bloemenzaak en gereedschapswinkel liggen binnen honderd meter afstand. Het Kulturhus is met een buslijn bereikbaar. Verder is er een grote parkeerplaats.

Voor wie

De doelgroep bestaat uit cliënten met een verstandelijke beperking, die tegen prikkels kunnen. Zij kunnen aan de slag in het Kulturhus en buitenwerkzaamheden doen op het terrein en in de tuin. De cliënten die deelnemen aan de dagbesteding bezitten gezamenlijk de vaardigheden om de andere participanten in het Kulturhus waar nodig te ondersteunen. Zij werken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00u. Voor deze vorm van dagbesteding is een passende CIZ indicatie noodzakelijk.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt