Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Noordoostpolder - Het Wapen van Ens

Dagbesteding Noordoostpolder - Het Wapen van Ens

Adres

Baan 1 a
8307 AS
Ens

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt uw kind of familielid een werkplek in de horeca? Dan kan hij of zij terecht bij Het Wapen van Ens. In dit restaurant werken dagelijks 6 tot 8 mensen met een verstandelijk beperking. Iedereen doet wat hij kan en graag wil. Van het helpen in de bediening tot in de keuken. Samen kijken we wat het beste past. Elke dag is weer anders, de taken wisselen we goed af. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zelfvertrouwen krijgen van wat zij doen.

De woning / het gebouw

Het Wapen van Ens is een horecabedrijf met een restaurant en 3 grote zalen die worden gebruikt voor feesten/partijen en vergaderingen. Uw kind of familielid draait als medewerker mee in het bedrijf. Het is een ruim gebouw. Medewerkers hebben de rust, ruimte en vrijheid om zich te ontwikkelen.

De omgeving

Ens is een dorp in de Noordoostpolder, vlak aan de N50. Hierdoor hebben we veel aanloop van passanten en toeristen die komen koffie drinken, lunchen en dineren. Ook zijn we een veel bezocht bedrijf door touringcarbedrijven die met grote groepen koffie bij ons komen drinken.

Voor wie

Medewerkers hier hebben een licht verstandelijke beperking (LVB), vaak met bijkomende beperkingen zoals autisme PDD-NOS en ADHD die graag begeleiding ontvangen in het vak horeca, met alles wat daarbij komt kijken. Van de 14 medewerkers, zijn 6 mannen en 8 vrouwen in de leeftijdscategorie van 19 t/m 35 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt