Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Bunschoten-Spakenburg - De Haven

Dagbesteding Bunschoten-Spakenburg - De Haven

Adres

Op de Ree 161
3752 GM
Bunschoten-Spakenburg

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In samenwerking met Zorg- en wooncentrum De Haven biedt ’s Heeren Loo een begeleid werk binnen de ouderenzorg met aandacht voor leren en ontwikkelen. Wij bieden professionele begeleiding en een op-maat werkaanbod. Cliënten doen met veel plezier hun werk en krijgen kansen om zich verder te ontwikkelen middels trainingen.

De woning / het gebouw

De Haven is een groot gebouw met vier verdiepingen. Op elke verdieping zijn appartementen waar de ouderen wonen die zorg nodig hebben. Cliënten van ’s Heeren Loo doen veel verschillende werkzaamheden in het huis. Van koffie rondbrengen tot vuilnis en oud papier opruimen en van wandelclub tot spelletjes met de ouderen tijdens de gezellige soos. Ook werkt een aantal cliënten mee in de Brasserie die in juni 2017 in gebruik is genomen.

De omgeving

De Haven staat dichtbij het centrum van Spakenburg en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Voor wie

Cliënten van ’s Heeren Loo doen verschillende werkzaamheden ter ondersteuning van de voedingsdienst, facilitaire dienst en activiteitenbegeleiding. Dagelijks wordt gewerkt in de Brasserie, winkel, keuken en overige werkzaamheden door de rest van het Zorg- en wooncentrum. Werkzaamheden worden zowel zelfstandig als in samenwerking met personeel en vrijwilligers van De Haven uitgevoerd. Dit geeft cliënten de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te integreren en participeren in de maatschappij. Voor sommige cliënten kan werken in De Haven een voorbereidende stap zijn naar betaald werk.

Om te kijken of werken in De Haven bij je past, is een kennismakingsbezoek altijd mogelijk. Rechtstreekse aanmelding kan natuurlijk ook. Dit gaat via het klantcontact regio Midden Nederland.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt