Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Naschoolse dagbehandeling Kedin - Baarn

Naschoolse dagbehandeling Kedin - Baarn

Adres

Troelstralaan 1
3741 VJ
Baarn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Kedin is een Naschoolse Dagbehandeling voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Zij hebben bijvoorbeeld moeite met leren en/of er is sprake van specifieke problematiek zoals ADHD of Autisme. Binnen een speelse, positieve en groepsgerichte setting zijn de kinderen na school, aan het oefenen met dingen die voor hen lastig zijn, thuis, op school of in hun vrije tijd. In de begeleiding wordt veelal gewerkt met Geef me de Vijf en Competentie Gericht Werken. De emotionele en sociale ontwikkeling, zelfvertrouwen en het vergroten van weerbaarheid en zelfredzaamheid staan centraal.

De woning / het gebouw

In het gebouw van verpleeg- en verzorgingshuis Santvoorde in Baarn hebben we een buitenruimte, een keuken met eettafel, een ruime woonkamer met grote eettafel, een rustruimte en een kantoor. We hebben plek voor 8 kinderen en 2 groepsleiders. Op dinsdag eten we gezellig met z’n allen.

De omgeving

Op nog geen minuut loopafstand staat een grote school met speelplein en een Cruyff Court waar we met de kinderen kunnen spelen. Daarnaast zitten we naast sport en zwemparadijs de Trits, vlakbij het bos en zijn er leuke speeltuinen in Baarn wat mogelijkheden biedt voor vakantieactiviteiten.

Voor wie

De kinderen die bij de Naschoolse Dagbehandeling komen kunnen op verschillende gebieden wat extra hulp gebruiken. Zij hebben bijvoorbeeld moeite met leren en/of er is sprake van bijvoorbeeld ADHD of Autisme. Ook de ouders worden betrokken bij de behandeling van de kinderen. Zo worden de vaardigheden van de kinderen vergroot om aan het eind van de behandeling weer met voldoende vertrouwen de wereld in te stappen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt