Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Meetpuntlaan 1

Meetpuntlaan 1

Adres

Meetpuntlaan 1
3817 LA
Amersfoort

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Meetpunlaan is een nieuw appartementencomplex met 24 uurs begeleiding. Er wordt behandeling en begeleiding aangeboden. Cliënten van de begeleiding worden, vooral vanuit hun eigen appartement begeleid. Bij de behandelgroep zijn er gezamelijke momenten zoals het eten en koffiemomenten maar ook thema avonden. Dit alles gebeurt in de gezamelijke woonkeuken of bij een cliënt in het appartement .

De woning / het gebouw

Op de begane grond en de eerste verdieping bevinden zich de woningen van de behandelgroep. De begane grond heeft 5 studio’s op de eerste verdieping zijn er 4 appartementen. Op de 2de t/m de 4de verdieping bevinden zich de begeleidingsappartementen, op elke verdieping zijn 4 appartementen.

De omgeving

De Meetpuntlaan bevindt zich in de wijk Vermeerkwartier. De wijk heeft een opknapbeurt gekregen en er is nieuwbouw bijgekomen waaronder het appartementencomplex de Meetpuntlaan.

Voor wie

De doelgroep voor de Meetpuntlaan is vanaf 16 jaar voor de behandelgroep, de cliënten hebben een licht verstandelijke beperking met eventuele bijkomende gedragsproblemen. De leeftijd voor de begeleiding is vanaf 18 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt