Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Rustoordlaan 21-25-29-33-37 (Gentiaan)

Rustoordlaan 21-25-29-33-37 (Gentiaan)

Adres

Rustoordlaan 21
7325 BK
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een woonruimte met 24-uurs begeleiding, dan hebben wij diverse mogelijkheden. Een daarvan is woongroep Gentiaan 3 aan Rustoordlaan 25 in Apeldoorn. Op Gentiaan 3 wonen 8 clienten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking die veel verzorging en begeleiding vragen in hun dagelijkse leven. De nadruk ligt in de dagelijkse ondersteuning van de clienten het begeleiden bij het ouder worden, waarbij oog is voor een zeer uiteenlopende ondersteuningsvragen.

De woning / het gebouw

De woning biedt plaats aan 8 clienten met ieder een eigen slaapkamer. Momenteel wordt de gehele woning gerenoveerd, waardoor de woning toegerust wordt met sanitaire ruimtes, een keuken en verblijfsruimtes die voldoen aan de vraag van de client en de hedendaagse eisen op het gebied van huisvesting. De woning bevindt zich in een gebouw met 3 andere woningen. De wasvoorzieningen worden gedeeld evenals gezamelijke kantoor en koffieruimte. Verder is de woning zelfvoorzienend.

De omgeving

De woning ligt op het beschermde terein van ’s Heerenloo, lokatie Schuylenburg. De woning is op loopafstand gelegen van verschillende dagbestedingslokaties en gemeenschappelijke voorzieningen als de supermarkt, brasserie en Vierhuis.

Voor wie

Gentiaan 3 biedt plaats aan 8 ouder wordende clienten, die veelal ambulant zijn. Alle clienten vragen begeleiding tot volledige overname van de lichamelijke verzorging, waarbij het gebruik van hulpmiddelen gering is. De doelstelling van de woning is een veilige en geborgen oude dag verzorgen, waarbij regulering van gedrag, struktuur bieden en in gevallen zeer intensieve begeleiding voorkomen. Het bieden van nabijheid en het creeeren van een huislijke sfeer zijn belangrijk.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt