Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Laan Van Groot Schuylenburg 71-75-79

Laan Van Groot Schuylenburg 71-75-79

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 71-75-79 (Klokkepad 1-3-5)
7325 BB
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Laan van grootschyulenburg 71 is een woning die aan het hoofdgebouw het Loohuys vast zit. Het gebouw bevindt zich op het terrein van ’s Heeren Loo locatie Apeldoorn. Hier krijgen onze clienten dagebesteding en maken ze gebruik van de disciplines die zich op het terrein bevinden.

De woning / het gebouw

Laan van grootschyulenburg 71 is een woning die ingericht is op EMB clienten. Ook is er rekening gehouden met voldoende licht in alle woon/leefruimtes. De cliënten hebben een slechte visus en zijn functioneel blind. De begeleiding wordt hierop aangepast. De woning heeft een plaffond lift die ideaal is voor mensen met een meervoudige beperking. Bijna allen zijn rolstoel afhankelijk. Ook is er in onze woning een hoog laag bad aanwezig waar cliënten in kunnen d.m.v. een tillift.

De omgeving

’s Heeren Loo locatie Apeldoorn is een bosrijke omgeving waar we met onze cliënten een wandeling kunnen maken. De supermarkt, brasserie en andere faciliteiten zijn op loopafstand.

Voor wie

Op Laan van Groot Schuylenburg 71 wonen 7 cliënten met een ernstige meervoudige beperking. De meeste cliënten hebben een visuele beperking waarmee in het dagelijks leven goed rekening gehouden moet worden. De meeste hebben epilepsie waarbij goede begeleiders nodig zijn voor de handelingen die je eventueel moet uitvoeren bij een insult. De cliënten hebben complete overname van de zorg nodig en zijn volledig afhankelijk van de begeleiding.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt