Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Laan v. Gr. Schuylenburg 22-24-26-28 (Zijwaarts)

Laan v. Gr. Schuylenburg 22-24-26-28 (Zijwaarts)

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 22
7325 BB
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Laan van Groot Schuylenburg 28 is een woning waar dag en nacht toezicht is. Overdag in de vorm van begeleiding en ’s nachts door middel van uitluisteren en bewegingssensoren die worden doorgestuurd naar de nachtzorg. Ook komt de nachtzorg tijdens de verschillende rondes op de groep. Sommige activiteiten doen we met de hele groep, anderen individueel. De bewoners hebben zelf inspraak in wat ze willen doen en ondernemen. Verder is het open woning waar je in en uit kunt lopen.

De woning / het gebouw

Er wonen acht mannen met een licht verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een grote slaapkamer met een aansluiting voor televisie en een wastafel. Iedere bewoner deelt een badkamer met een andere bewoner. Er is een mooie keuken, een gezellige, gemeenschappelijke woonkamer en zonnige voor- en achtertuin. In de woonkamer is een televisie. Er is een schuur om de fietsen te stallen. Deze gaat ’s nachts op slot.

De omgeving

De woning ligt vooraan op het terrein van Groot Schuylenburg met aan de overkant een voetbalveldje. Aan de andere kant komt de wijk ’Zonnehoeve’. Er is een treinstation vlakbij en ook de bus stopt in de buurt. Op het terrein is dagbesteding aanwezig net als een supermarkt, kinderboerderij, tandarts, huisarts en een brasserie. We maken gebruik van een huiskapper en een pedicure die eens in de zes weken komen.

Voor wie

In de woning wonen acht mannen in de leeftijd van 39 tot 68 jaar. De meesten laten moeilijk interpreteerbaar gedrag zien. Daarnaast hebben sommige bewoners een aan autisme verwante stoornis. Twee bewoners krijgen door de dag heen een op een begeleiding. Iedereen heeft een vorm van dagbesteding die varieert van vijf tot tien dagdelen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt