Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Laan Van Groot Schuylenburg 400-410

Laan Van Groot Schuylenburg 400-410

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 400
7325 BT
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wij zijn gevestigd op het terrein van s’ Heeren Loo Midden-Nederland, Locatie Schuylenburg. Wij bieden onze cliënten 24uurs-begeleiding, onze cliënten gaan doordeweeks naar dagbesteding. Deze zijn meestal ook op het terrein.

De woning / het gebouw

Deze woning biedt ruimte voor zeven EMB-cliënten. We hebben een modern aangepaste woning, voorzien van de nodige hulpmiddelen. Binnen onze woning hebben we zeven ruime slaapkamers waarvan twee met eigen badkamer, een snoezelruimte en speelwand. We hebben twee ruime badkamers waarvan één met bad en sterrenhemel voor gezamenlijk gebruik. We zijn voorzien van een ruime keuken en woonkamer die sfeervol zijn ingericht. In de zomer maken we ook veel gerbuik van onze tuin.

De omgeving

De woning ligt op de hoofdlocatie in Apeldoorn in een bosachtige omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij. Ook zijn onder andere een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut dichtbij. Het busstation ligt op loopafstand.

Voor wie

De woning is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking. De ouders zijn nauw betrokken bij de zorg van hun kind. Ze kunnen op elk gewenst moment komen of hun kind naar huis halen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt