Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Laan Van Groot Schuylenburg 420-430

Laan Van Groot Schuylenburg 420-430

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 420
7325 BT
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een woonruimte met 24-uurs begeleiding, dan hebben wij mogelijkheden op de woongroep Ringlaan 1. Rust en regelmaat zijn belangrijk op de woongroep. Tijdens de maaltijden is iedereen in de woonkamer, maar ieder eet afzonderlijk vanwege de hulp die ieder nodig heeft. Dagelijks gaan de bewoners naar school of naar dagbesteding.

De woning / het gebouw

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er wonen zeven actieve jonge mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben ieder een privé slaapkamer, waarvan er twee voorzien zijn van een kleine badkamer. Twee grote badkamers zijn voor gezamenlijk gebruik. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie. In de eigen kamers bestaat de mogelijkheid tot een privéaansluiting voor internet en televisie.

De omgeving

De woning ligt op de hoofdlocatie in Apeldoorn met een bosachtige omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij. Ook zijn onder meer een winkel, restaurant, tandarts en huisarts, fysiotherapeut. Het busstation ligt op loopafstand.

Voor wie

De woning is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen met verstandelijke beperking en vaak ook lichamelijke beperking. Enkele kinderen op de groep hebben ook gedragsproblemen. De ouders zijn nauw betrokken bij de zorg van hun kind. Ze kunnen op elk gewenst moment komen of hun kind naar huis halen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt