Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Lemeilaan 10 t/m 32

Lemeilaan 10 t/m 32

Adres

Lemeilaan 10 t/m 32
7325 BC
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Woongroep Lemeilaan in Apeldoorn biedt 24-uurs begeleiding. Duidelijkheid, structuur en er mogen zijn, zijn belangrijke begrippen binnen de woongroep. Er wordt voornamelijk individuele begeleiding geboden, aangepast op de vraag van de individuele cliënt. Er is veel ruimte voor de eigen wensen van bewoners en hun familie.

De woning / het gebouw

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er wonen zes volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben ieder een grote woon-slaapkamer. Iedere bewoner deelt een badkamer met een andere bewoner. Er is een mooie keuken, een gezellige, gemeenschappelijke woonkamer en een balkon. In de eigen kamers kunnen internet en televisie worden aangesloten.

De omgeving

De woning ligt aan de buitenrand van het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Aan een rustige straat met weinig verkeer. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij, supermarkt en brasserie. Op het park is een medische afdeling met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, een tandarts, mondhygieniste en diëtiste.

Voor wie

De woning is bedoeld voor volwassenen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De woningen worden geïdentificeerd als ’low care’. Dat wil zeggen dat er veelal cliënten wonen met gedragsproblematiek.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt