Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Brink/B. de Zon/Speel-0-Th./Attent (Apeldoorn)

Brink/B. de Zon/Speel-0-Th./Attent (Apeldoorn)

Adres

Regenboogbrink 20
7325 BA
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In het Brinkgebouw zijn een aantal bedrijven gevestigd die cliënten een leer- of werkplek bieden. Er wordt gewerkt middels de BIAM methode. Alle bedrijven werken arbeidsmatig en de omgang met klanten speelt een grote rol.

De woning / het gebouw

De bedrijven bieden alle verschillende werkvormen. Zo leren cliënten in de supermarkt alle werkzaamheden die bij een supermarkt horen, van vakken vullen tot kassa bedienen. In de copyshop alles over reprografie, zoals het bedienen van multifunctionele printers en het inbinden van verslagen. Maar ook het maken van creatieve producten in de papiermakerij hoort bij het aanbod. In de brasserie leer je alles over de horeca en in de bakkerij leer je het bakkersvak.

De omgeving

Het brinkgebouw ligt naast de ingang van het instellingsterrein. Binnen loopafstand is er een treinstation. Op het terrein bevinden zich diverse woon- en dagbestedingsvormen.

Voor wie

Cliënten die in het Brinkgebouw werken, hebben een matige tot licht verstandelijke beperking en willen werk verrichten dat belangrijk is en aanzien heeft in de maatschappij. De producten en diensten worden geleverd aan klanten binnen en buiten de instelling en hebben een hoge kwaliteit.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt