Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Achisomoglaan 69 (Buitenploeg)

Achisomoglaan 69 (Buitenploeg)

Adres

Achisomoglaan 69
7325 BR
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

DoeKom is zoals de titel luidt een mogelijkheid om te Komen en te Doen. Activering en beleving, sport spel en samenzijn, het zijn allen belangrijke thema’s. Van post bezorgen tot snoezelen en van koken en bakken tot voetballen. Binnen DoeKom proberen wij iedereen van een waardevolle daginvulling te voorzien.

De woning / het gebouw

DoeKom is gehuisvest op het terrein van Groot Schuylenburg in Apeldoorn in een gebouw met twee vleugels, Wij beschikken over zes groepsruimtes met ruime tuin, een algemene ruimte, drie geschakelde keukens, drie geschakelde toiletruimtes met elk een toilet voor rolstoelgebonden cliënten. Alle groepsruimtes zijn in groepjes van twee geplaatst die met een flexibele wand tot een ruimte kunnen worden samengevoegd. Daarnaast beschikken de ruimtes over diverse kleinere ruimtes.

De omgeving

Het terrein Groot Schuylenburg ligt in een nieuwe wijk die volop in ontwikkeling is, deze locatie biedt volop ruimte om te wandelen, te fietsen en samen te werken met anderen.

Voor wie

Binnen DoeKom vinden wij het belangrijk voor alle klanten die dit wensen dagbesteding te kunnen bieden, wij hanteren daarom veelal een verticale groepsindeling. Momenteel ontvangen wij volwassen en ouder wordende cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt