Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Hannahlaan 21-31 (OnderDAC)

Hannahlaan 21-31 (OnderDAC)

Adres

Hannahlaan 21-31
7325 BL
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Deze dagbestedingsplek is gericht op ondersteuning van klantvragen van cliënten met een ernstig meervoudige beperking of ouder wordend mensen. Niets moet alles mag. Hier zijn sooselementen te vinden. Methodieken als ervaar ’t maar, BIM, Doedels en Vlaskamp vormen een inhoudelijke basis. Verder zijn er een aantal ruimtes met een specifiek thema karakter.

De woning / het gebouw

Dit gebouw heeft zeven dagbestedingsgroepen, verder zijn er drie lokalen die zijn ingericht voor een specifiek thema zo zijn er een muzieklokaal, beweeglokaal, kooklokaal. Het gebouw heeft een open karakter, dat wil zeggen dat er mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten op de gang en in andere ruimtes.

De omgeving

Het gebouw ligt op het terrein van ’s Heerenloo Apeldoorn. Hierdoor is het een beschermde locatie met veel natuur waarvan genoten kan worden.

Voor wie

De dagbesteding is voor iedereen die om sooselementen is zijn dagelijks leven vraagt. Dit betekent dat er geen specifieke doelgroep is. Uit de praktijk blijkt dat klanten met een ernstig meervoudige beperking deze vraag hebben, maar zeker ook de ouder wordende klant.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt