Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Laan van Groot Schuylenburg 310-320 (Hannah)

Laan van Groot Schuylenburg 310-320 (Hannah)

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 310-320
7325 BG
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In gebouw Hannah wordt vijf dagen in de week dagbesteding geboden aan volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. Gebouw Hannah huisvest twee verschillende vakgroepen; Mazzeltov en De Eik. Het dagprogramma is per groep afgestemd op de behoeften en interesses van de aanwezige cliënten. De aangeboden activiteiten zijn gericht op spel, ontspanning en waar mogelijk ontwikkeling. Hierbij staan sfeer, beleving, stimulans en uitdaging centraal.

De woning / het gebouw

Onze vier dagbestedingsgroepen beschikken allen over een eigen activiteitenruimte. Daarnaast heeft elke groep een eigen snoezel- en/of rustruimte, keuken en (invaliden)toiletten. De ruimtes zijn onlangs gedeeltelijk gerenoveerd en daarbij aangepast aan rolstoelgebruikers. Dagelijks bieden minimaal zes gediplomeerde activiteitenbegeleiders dagbesteding aan ongeveer 30 cliënten, verdeeld over vier groepen. Elke groep beschikt over een ruime, omheinde tuin.

De omgeving

Gebouw Hannah is een monumentaal pand in een bosrijke omgeving. Het bevindt zich op het terrein van Parkbos Groot Schuylenburg in Apeldoorn. In de nabije omgeving bevinden zich twee treinstations.

Voor wie

Dagbesteding in gebouw Hannah wordt geboden aan volwassenen en senioren met een matige tot ernstige meervoudige beperking. Een groot aantal van hen maakt (permanent) gebruik van een rolstoel, voorzieningen en materiaal zijn hierop aangepast. Zo zijn er onder andere twee waterbedden, invalidentoiletten, een tillift en een electrische rolstoelfiets.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt