Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Apeldoorn - Mazzeltov de Brink

Dagbesteding Apeldoorn - Mazzeltov de Brink

Adres

Regenboogbrink 6
7325 BA
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Mazzeltov de Brink staat aan een centraal plein van Schyulenburg Apeldoorn waar veel bedrijfigheid is. Het plein is autovrij maar wel bereikbaar voor auto’s en busjes voor het brengen en halen van de (rolstoel)cliënten. Aan het plein zijn onder andere een supermarkt, brasserie en speel-o-theek gevestigd. De kinderboerderij en de algemene recreatieruimte zijn op loopafstand.

De woning / het gebouw

Mazzeltov de Brink beschikt over vier ruimtes. Alle ruimtes beschikken over een tuin en een geplaveid terras, daarnaast beschikken alle ruimtes over een eigen aanrechtblok. In het gebouw is een badkamer met douche en een aangepast toilet, daarnaast is er nog een aantal toiletten aanwezig.

De omgeving

Het gebouw is rolstoelvriendelijk, er is een tillift en een elektrische voordeur. Het gebouw is geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur voor de cliënten. In het gebouw zijn dagelijks vier gekwalificeerde beroepskrachten aanwezig.

Voor wie

Mazzeltov de Brink is een activiteitencentrum waar drie EMB groepen zijn gehuisvest, waarvan een groep met tien cliënten en twee kleinere groepen met zes cliënten. Het zijn gemengde groepen met een gemiddelde leeftijd van 40+ tot … De meeste cliënten hebben in zekere mate hulp nodig bij hun ADL-handelingen. De koffie en thee in de ochtenden en middagen zijn vaste momenten die zorgen voor structuur en sfeer.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt