Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Achisomogln 77-81 (Bolw./Post en Transport de Punt)

Achisomogln 77-81 (Bolw./Post en Transport de Punt)

Adres

Achisomoglaan 77-81
7325 BR
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Deze dagbestedingsplek is gericht op arbeidsmatig werk. De doelgroep bestaat voornamelijk uit MIG klanten. Het arbeidsmatige werk bestaat onder andere uit de post bezorgen, oud papier bij de woningen ophalen, schone was bezorgen en in de wijk glas en dergelijke ophalen. Verder is er ruimte om naast het arbeidsmatig werk ook andere activiteiten te doen, bijvoorbeeld voorlezen, knutselen en muziek luisteren.

De woning / het gebouw

Dit gebouw heeft drie dagbestedingsgroepen. In de toekomst zullen die worden uitgebreid naar vier groepen. Er is eigen sanitair en er is mogelijkheid voor de klanten die dat vragen om zich even terug te trekken in een eigen ruimte. De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen karakter en zijn ingericht naar de behoefte van de cliënt. Elke groep heeft een eigen keuken en een eigen tuin.

De omgeving

Het gebouw ligt op het terrein van ’s Heerenloo Apeldoorn. Hierdoor is het een beschermde lokatie. De wijk is volop in ontwikkeling. Op woon- en werkgebeid wordt er nog veel gerealiseerd. Er is veel natuur waarvan genoten kan worden.

Voor wie

De dagbesteding is voor iedereen die in zijn dagelijks werk vraagt om arbeidsmatig werk en veel buiten zijn. Dit betekent dat er een specifieke doelgroep is. Uit de praktijk blijkt dat klanten met MIG problematiek vragen om dit soort dagbesteding.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt