Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding en Logeerhuis Apeldoorn - De Rank

Dagbesteding en Logeerhuis Apeldoorn - De Rank

Adres

Lobsteinlaan 20
7325 BH
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Rank is een activiteitenafdeling voor ouderen vanaf 60 jaar, specifiek met fysieke en psychische problemen. Ook mensen die dementerend zijn of lijden aan de ziekte van Alzheimer zijn welkom, bij dementie is de leeftijdsgrens rekbaarder. Hiernaast is er ook een logeerhuis. Dit is zowel weekend als ook langer logeren zoals weekend met een stuk midweek. Er wordt woensdagopvang geboden en met vrije schooldagen en vakanties bieden wij ook dagopvang of logeren aan.

De woning / het gebouw

Het gebouw bestaat drie groepsruimtes en een grotere gemeenschappelijke ruimte. Verder een kleine keuken en vier toiletten. Rondom ligt een gezellige tuin die is omheind met een beukhaag. In het gebouw is alles open en toegankelijk. Het logeerhuis heeft tien slaapkamers waarvan een slaapkamer voor de slaapwacht is. Er iseen gezellig ruime woonkamer met een kleine keuken.

De omgeving

De Rank bestaat uit drie groepen die zijn gehuisvest op één locatie, op het terrein van Schuylenburg, in Apeldoorn. Het terrein van Schuylenburg is een bosrijk gebied. De Lobsteinlaan ligt op het terrein van Schuylenburg, tussen het Loohuys en de Kinderboerderij.

Voor wie

Op de Rank is de manier van werken geïnspireerd op de Jenaplangedachte. Toegespitst op de Rank, noemen wij het de ’Rankgedachte’. Belangrijk is dat we proberen vanuit het individu te kijken. Iedereen mag er zijn en wordt geaccepteerd en gerespecteerd. Iedereen mag in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier deelnemen. In het logeerhuis komen cliënten die een logeerwens hebben. Op dit momenten bestaan de groepen voornamelijk uit kinderen. We hebben een volwassen groep.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt